bby gerak

Salam sis maaf nk tnya mcm mna rasa gerakkan bby dlm perut sya xtahu sbb nie ank 1st. Gi checkup kemarin pon dr tnya dapat rasa gerakkn x ? Sya ckp xtahu nsib dr scan nmpak happy dia dlm perut gerak sana gerak sni loncat2 lgi hahaha

1 Balas

Rs kekdg mcm kena jentik dkt dlm tu..kekdg rs mcm wave..stiap org rs brbeza rsnya..mcm sy rs mcmtu la..hehe..nti dh naik 6bln.. rs dia gerak kuat skit..siap kick... Dgn nmpak tgn n kaki...klu dia stay satu tmpt dia suke nti akn nmpk kepala dia dkt situ..kalau perut tebal mcm sush sikit nk rs..mg d pmudahkn segala urusan sis..aamiin