anak pertama

sya da 14w tp blom. rasa gerakkan lagi... rasa gerak tu mcm mne ye sis sbb sya anak pertama so x brpe nk thu

14 Balas

saya rasa 14weeks tu awal lagi ..tapi ada jugak yang awal, saya start 21 weeks, baby bagi kick terus . kalau gerakan tu macam perut berombak ombak ..atau mcm buih2 .. inshaaAllah awak akan rasa tak lama lagi .🤲

Rasa dia mcm kite tekan kulit kite dengan lembut.. biase ank first 20w gitu.. tp atas perut jgk.. tkut kulit tebal.. pape pun tunggu je nnti dpt la rase tu.. smpai dh besor lg active 🤭

dia tgk badan org mommy.. mcm sy 16weeks rasa mcm bubble letup2 dlm perut..ermm nk describe mcm mne eh..insyaallah sampai masa mummy boleh rasa dia tendang2 jgn riisau

Sy 13w-14w dah rasa gerakan halus & doktor sahkan itu gerakan janin. Lain org lain badan, ada yg cpt rasa ada yg lmbt. Rasa mcm berdenyut kuat

masih awal lg 14week tu. . sy ank ke 3. .dh 20w pon rse mcm ombak2 je. . kdg2 je rse mcm dye mngeras mcm 2. . skki2 je rse mcm dye menendang

Masih awal bg certain mommy .. nk explain pn xtw cmne tp awak akan rasa sdri gerakan tu cmne . Yg penting gerakan dia comel2 je

masih awal lagi ..selalu gerakan akan rasa bila masuk 20minggu ..tapi ada ja yg rasa gerakan masa 16minggu

klu rasa perut mengeras atau pun mcm ada angin tanda baby bergerak la tu cuma masi d peringkat awal

Saya anak pertama dah 20w masih blum dpt rasa 😂 baby bumb pun tkde lagi ni

awal lg tu..tunggu 20w keatas sbb anak first kan