RUAM/EXCEMA

Salam siapa anak dia pernah jdi mcm ni? Satu bdn naik sedih sgt, ni pnggil ruam panas ke? Apa patut sy bt? Ni anak pertama, sy tiada pengalaman

RUAM/EXCEMA
33 Balas

Alahai ksian dia.. mcm ank sy ruam pns.. bby baru lahir jgn pkaikan sabun sis..

check dgn doc. anak saya pun org cakap ruam susu je. prgi jumpa pakar, eczema.

saya pakaikan baby shaklee.herbal cream alhmdulillah dalam 3 hari surut

Try cari krim rerama.. anak saya kena jugak..guna krim tu berkesan..

4y ago

Yer krim tu sesuai utk mak sekali. Masa pantang kena naik gatal2 satu badan.. pakai krim rerama jugak. Elok trus.. alhamdulillah 🤲

Mcm ruam pnas ja ni sis...jgan pakaikn bby bju yg tbal ..

4y ago

Ya btl tu..

Sis try pakai fucicort. Ada jual Kat farmasi.

Pergilah ke klinik bawa jumpa doktor

Guna virgin coconut oil..

Allahu kesiannya baby.

Cepat sembuh sayanggg