Berat baby turun

Salam. Siapa ada pengalaman mcm sy. Mse lahir berat bby 2.25kg. Kene duduk wad 5 hari. Bile cek dekat kk berat baby turun 1.9kg. Kuning tinggi.

2 Balas

Sama mcm baby sy.. duk wad 5 hari, berat lahir 2.6 , bila dischrge pegi kk trun 2.3kg..trus kk suh bby msuk wad balik..sy xnk msuk wad susah nk handle. sis lepas turun 1.9 kg tu sis bg susu ape?

Wslm. Saya ada pengalaman anak turun berat dari 3.15kg ke 2.6kg. Kuning memang tinggi laa. Kena kerapkan waktu menyusu

3y ago

Awak cuba bagi susu lactogen. Memang baik untuk bayi kuning. Kita ikhtiar.