darah nifas/darah haid

salam semua...sy nk ty skit...sy br keguguran 9/6 bln lepas,semasa kandungan berusia 10 minggu 1hari..darah nifas kelua dalam seminggu lebih cmtue...pastue arini kelua mcm coklat cm memula nk period tuh..adakah itu darah nifas atau darah haid..kepada ustazah2 ustaz..boleh tolong sy jawab soalan ini x?terima kasih..

1 Balas

sis jrk tu bhnti brapa lma sblum dtg drh tu?klu lbh 15hri dikira drh haid..Klu.Sblum tu dlm sblum.Smnngu tu drh nifas lg...Drh nifas nie anggran lpas berslin smpi 60hri