Salam semua

Salam semua.. Sekarang saya dah 38weeks.. Baby gerak okay.. cuma kerap mengeras.. perlu ke pegi hospital? ada x ibu2 berpengalaman camni? rasa kena tahan wad ke? lagi saya diet control. Tq ibu2

4 Balas

cuma standby and alert kekerapan contraction tu. download apps. kalau rasa,tekan. so kt situ dia akan notice,kita ptot p hospital ke x. sy dlu bt mcm ni. skit mcm nk berak. pusing² dlm rumah,sakit makin kerap. g hosp,jln dh buka 4cm

sy pn camtu perut just kerap mngeras xde tnde o sakit..sy g bt ve dlu kt klnik swasta n check bukaan dh 4cm..terus g spital n ve blk 5cm

2y ago

klau kt tmpt sy 15 ringgit je

kena cek brpa kali kekerapan mngeras.. kalau tiap 5-10min mngeras kna pergi hospital

Kerap mengeras selama bpe min? Awk ada kena false contraction tak?