Perut mengeras

Hai sy dh masuk 38weeks. Tp masih tkda tnda2 nk bersalin. Cuma perut kerap mengeras & sakit pinggang sampai ke punggung. Tu dikira tnda nk bersalin ke? Rasa baby pon kurang aktif. Rasa gerak halus je. Ada yg kata perut mengeras tuh pon dikira contraction. Sy 1st mum rasa confius. Nk pegi hospital ke tak ye?😵

1 Balas

klau contraction betul sakit 5minit sekali ,klau kejapp datang kejap hilang tu contraction palsu

2mo ago

aah . contraction palsu