Baby gerak

Salam ibu2 semua.. Mesti ada yg berpengalaman dlm kira gerak baby kan? Maaf nk tanya, kira gerak baby ada tempoh masa ke x ye? Maksudnya baby dah gerak sekali, then dia gerak lg dlm 15-30 minit selepas tu.. Itu dikira gerak kali kedua atau msh yg pertama? Perlu ke x tgu dlm satu jam mcm tu? Sori soalan panjang. Baby first xde pengalaman Tq ibu2..

1 Balas

kalo sya start kira jam9 pg, stp 1 jam dkira 1 kali pgerakn ja, cth jam 9.15 grk, kira 1, biarpun rsa gerak lg slps tu x kira da, bla msk jam10.05 ada grk lg, tu kira 2, ble fhm x, 😅

5y ago

Kalau setiap setengah jam ok x sis?