Masalah baby dalam perut.

Salam semuanya, saya mengandung 18 minggu pagi ini minum air gula tak muntah tak ada masalah tapi masa scan baby dapat tau kalau uri atau plasenta baby ada dekat bawah sekali dan docter cakap senang nak pendarahan.Saya sangat risau dan kemungkinan bila baby uri tak ubah posisinya kemungkinan besar tak boleh lahir normal,.Saya sangat sedih adakah cara untuk mengubah posisi uri baby atau baby boleh dengan sendirinya berubah tempat uri itu???

2 Balas

Terimakasih atas nasihatnya sis. Doa yang baik2 dan saya cuba nasihat dariri sis.