URI KE BAWAH

Ada tak ibu2 dekat sini ada pengalaman uri kebawah?..saya baru 20w scan hari tu doktor kata uri ke bawah..boleh ke kalau uri dah ke bawah..bila baby dah besar dlm perut uri tu naik sikit ke atas?ni baru mengandung anak pertama so tak tahu lagi macam mana..

2 Balas

Sama saya. Masa detail scan 20w, uri dekat bawah. Dr kata ada chances boleh naik sebab awal lagi. Next week 28w nak g scan balik. Harap2 takde apa2

4y ago

Skrg awak bpe weeks..mase scan 28 weeks tu ade admit wad tak

Rajin pujuk anak supaya bgerak. Nanti uri tu naik la atas. Sy ni dlu asyik bdarah je sbb uri kat bawah. Skg ni alhamdulillah uri dah kat atas.