bcangkung

Salam semua.nk tanya tp pelik sikit soalan sy..kan kalau kite buang air kecil kan bila nk basuh n cebuk selalu kene cangkung n tunduk mcm ke dpan sikit jd perut thimpit kalau sy mnunduk slalu baby mngeras normal x ke ada apa2 efek kpala baby ke.?maaf sy isauu pulak..jd pe2 kat baby..xtahu logik ke x tp sy nak tahu.1st baby

1 Balas

Norml je sb tknan kt perut sb mncngkung..Sye ok je smpai slmt bersalin..Alhamdulilah..Sb perut dh himpit jdi tknan

5y ago

😂😂