rasa keras je perut

Hi mommy semua..baby dh 25week.belum sepenuh nya rasa baby kick.tp kdg2 rase jentik lpas tu kdg2 rase keras2 kat perut.mgkin kpala baby kot..kiri kanan perut rasa keras..kalau borak2 n ayah ajak borak2 selalu keras je perut.kdg2 rasa sering je perut kalau baring2.biase jd x kat mommy lain2.ke sy kene tanya doctor

1 Balas

masa saya 25weeks pun sama ..tuh tandanya baby dah mula respon bila kita bercakap kot 😅😅

5y ago

Ohh tq lega ati ni 😚