Aspirin

Salam semua... Nk tanya pal buat aspirin... Doctor ada bgi ubat aspirin.... Makan ubat ni,ada apa² kesan pada kandung x?

2 Balas

Masa jumpa doc td blh tanya sis. Saya kalau hal² ubat akan tanya jer direct. Dan blh dptkan jwpn yg tepat. Apa² pengambilan ubat kesan sampingan pun tak same. Lain org lain reaksi badan. Utk saya, xda apa efek. Utk bayi pulak doc slalunya bagi dos yg rendah. So, xde apa efek jgak sis. Ubat²an yg diberi adalah selamat dan dosnya rendah selalunya.. Jgn bimbang..

5y ago

Kan. Tu la psl. Hehe. Mkn je. Ini utk ibu dan bayi jgk.. Keselamatan ibu diutamakan dulu. Mkn ye.

Sya on aspirin dri 6week smp skrg 24week...dr nk sya mkn ubat tu smp 30week... Jgn isau insya allah xda side effect utk baby😊

5y ago

Sama2