gdm

Salam semua..nk tanya kalau kita ada gdm ms pregnant,bersalin nanti mmg kena awal dr tarikh due n perlu masuk induce ke..?sy 1st tym dpt gdm,utk kandungan yg ke-2..yg sulung xde gdm..skrg ni tgh bsp sendiri kt rumah..dh jumpa dietitian,so far bsp ok..makanan ok cuma minuman kena elakkan yg manis..sekarang ni kandungan dh 18minggu..tq in advance mummy semua..?

2 Balas

sma mcm sy sis...msa ank sulung xde gdm..ke 2 sngkut plk gdm