Bersalin 37 weeks

Salam hi, sy ibu gdm on diet. Skrg 32 weeks mcm mana nak bersalin 37weeks ya ? Dietitian bgtau kalau gdm kena bersalin induce. Sy takut. Skrg tgh menghitung minggu.

2 Balas

pujuk baby sis 😅 itu ja cara saya buat dekat my baby. alhamdulillah tepat 37 minggu dia keluar naturally. pujuk bgtau tolong mudahkan urusan mama lahirkan baby

kalau pengalaman saya, gdm on diet boleh lagi sampai 40minggu, kalau gdm on ubat baru kena induce 38minggu.