Tangguh buka buku pink sebab pkp

Salam semua, tadi saya pegi kkia nak bukak buku pink. Tapi nurse kat situ kata buat masa ni memang dorang takda buat pembukaan buku pink sebab pkp. Kalau nak buat kena kandungan 3 bulan ke atas takpun kena tunggu pkp habis baru boleh buat. Nak tanya kkia tempat lain pun sama ke macam ni? ?

39 Balas

booking dulu tarikh.. kalo tak dak simptom yg membimbangkan... maks 12w...

tmpt sye pun ok jer..dh masuk 8minggu nurse suruh dtg buka buku pink..😀

ye btl tmpt sy pun kne 3bulan ke atas....12mgu baru bole buka buku pink. .

sama sis..sy hrtu pn mcm tu.tnguh dulu sbb pkp..nti die call bg tarikh

klu kkia tmpt sya dorg trs buka kan buku pink...xda tgh2....

tempat sy okay je, 8 minggu dah boleh buka buku pink

Tempat saya ok je..6minggu saya dh buat buku pink

tempat sy ok je..9 minggu dah buka buku pink

Kk tmpt sy ok je..sy buka buku msa 9weeks..

pelik selalu dieorng buka je by appoiment