baby kurang berat badan

salam semua . sya ad msalah yg anak ank syg tak bleh nak mnum susu badan . dan sya terpaksa bagi susu formula . skarang umur dia 2 bulan . dia ada masalah berat bdan . dia kecik je . bru 4 kg . nurse pun rsau sebab dah line kuning . bleh mntak pendapat susu formula ape yang terbaik untuk naik kan berat badan baby

1 Balas

Saya bagi susu S26 dekat anak Saya tapi sakit poketla.anak Saya baru sebulan tapi dah 3 kg

4y ago

Ohh.. Mcm tu.. Sama mcm sy, awl2 anak kena kuning..sy bg fm jgk nk bg cpt poo... Skg tengah usaha nak banyakkan susu bdn..