berat badan bby kurang memuaskan

hi momy smua..ank sya umur 4 bulan..dia minum susu FM Dupro dan berat bdan bby kurang memuaskan..sya nak minta pndapat mmy smua,susu apa yg boleh naikkan berat badan bby? #firstbaby #bantusharing #seriusnanya

2 Balas

baby waktu lahir berat normal x? sbb bby sye pun mnum dupro & berat naik ok.. mgkin kne check juga oz & gap mnum susu..

7mo ago

tambah sikit lagi, awak kena tengok juga polar tido baby awak. baby dapat tido yg cukup tak

Sleep routine baby okay?

7mo ago

oke sja