Hamil luar nikah 8 bulan

Salam semua, sy seorang warga indonesia yang hamil luar nikah dgn seorang warga sini dan dia tak mahu bertanggungjawab. Apa yg saya boleh buat tolong saya kandungan sudah 8 bulan, saya buntu

1 Balas

Maaf, Sis kalau xnk, boleh jual anak tu. Kalau sis nk jaga, sis bykkan bersabar ye. Sis kuat 🥺

4y ago

ank tu x kn nk jual plk better bg yg nk ank ramai je kat luar kwn sy pun siap nk ank jgk n rawatan semua dy blh tanggung