hamil luar nikah beranak di gh

Betul ke kalau hamil luar nikah dan bersalin di hospital kerjaaan akan dikenakan denda ? Perlu ke ada wakil mak bapak walaupun umur dah 25thn? Tolong , sy buntu ?

4 Balas

semoga dijadikan pengajaran. dan tidak berlaku lagi seperti ini. kesian pada anak2. semoga Allah sentiasa berikan hidayah.

Kne danda tu xde cuma byr bil hospital je. Perlu sis wakil mak ayah sbb diorg pejga kita

yup perlu wakil dari ahli keluarga.denda takde just kene bayar bil hospital shj ..

kalau nk dptkn bby tu kne ade wakil mak ayah,