HB LOW

Salam semua.. sy pregnant ank pertama, masalah sy skrg hb makin low, apa lg cara nk naikkan hb, dari awal buka buku 10.8 skrg dh masuk 21 minggu hb 9.4 saja. Doktor pun dh tukar ubat kpd zincofer.

19 Balas

Saya masa preg takde makan ubat pun. Doc ckp takyah makan pn takpe since hb dh okay 12.7. pastu next checkup naik lg 13.1 and so on. Sy cuma amalkan kurma n kismis. Minum susu kambing. Tu je dua bnde penting sy buat.