Naikkan hb low

Hi mom ? Mcm mne nk naikkan hb erk ? Dh mkn zincofer msih lg sama , low

2 Balas

Cuba tukar maltofer. Makan 3 biji sehari, ambil lepas makan. Sy HB naik dari 9 ke 10lebih. Maltofer ni bagus sbb tak payah tunggu perut kosong. Cuma pantang dia, elak minum susu/kopi lepas makan maltofer ni. Tunggu dlm 2 jam, lps tu boleh dah. Banyakkan buah yg tinggi vitamin c dan makan protein. Memang bantuk utk serap zink dlm badan.

Maaf boleh awak kongsikan cara pengambilan zincofer tu?

12mo ago

Sy amik sebiji..mkn sblom tido..