Minum Air Gula

salam semua... sy pregnant anak pertama, dan esok 26/8/2020 first time nak minum air gula di KK... ada kata-kata semangat atau tips? takut punya pasal, sampai terbawak2 dalam mimpi malam semalam... takut muntah, dan takut sangkut... tapi saya tahu, kena positif kan? huhuhu

14 Balas

sebelum ni orang asyik bg gmbaran negative je..tp saya ikut tps adik ipar..puasa so esok tu kita dahaga sgt,just minum je mcm biasa..minum pelan2 pun xpe..take your time..air gula ni manis skit je mcm kita tmbah 5-6 sudu gula extra dr biasa..lpas minum hbis bilas skit je tekak dengan air msak..pikir positive je InsyaAllah 👍🏻😊