Minum air gula

Hi mommies nk tanya kalau esok sy kena minum air gula kan tp td sy dah minum air manis x pe ke sbb takut sangkut esok . sy lupa sbb dahaga sgt . risau

2 Balas

Kalau tanya takpe ke.. mestilah tidak digalakkan. Nak buat macam mana, benda puan dah terminum. Ada orang minum air manis, tak sangkut gula pun. Badan setiap orang tak sama. Apa2 pun keputusan yang keluar, berlapang dada. inshallah semua akan ok. Jangan risau ya.

rasa ats badan masing² kot..sy seminggu cut manis..bacaan pun ngam² sikit lagi nk sangkut😅