sakit pinggang

Salam semua. sy nk tya, harini genap msuk 8w preggy, alahan dah makin kurang cuma sakit pinggang makin teruk. adakah sakit pnggang yg teramat ni normal? boleh ke sapu mnyak panas atau urut sikit2? trima ksh bntu sy yg first mom ni☺️

9 Balas

Dulu saya tak berani sapu minyak2 panas. Saya guna minyak kelapa dara, mintak tolong husband ke sapa2 tolong sapu2. Nak urut jangan kuat2 sngt. Ataupun salonpas pon boleh