Boleh ke sapu minyak panas dan massage perut

13w , makin kerap rasa bloated , cramp perut dan sakit pinggang..boleh ke sapu minyak panas dn urut pada perut?

2 Balas

Hi sis kalau letak apa ii minyak ke pada perut sgt berisiko sbb ingredient dlm minyak tu boleh menyerap melalui kulit jd bahaya untuk baby kalau contoh sis sakit ii belakang pinggang tu boleh letak tp dalam kadar minima kalau kerap rasa bloated tu normal sbb organ dalaman kita nk bg ruang pada rahim kita untuk membesar kalau cramp perut tu plak jd sbb ada tekanan pada rahim sbb rahim berkembang jd normal ye mmg selalu tahan je sbb risiko kalau try urut atau letak apa ii☺️

bab sapu bahagian perut ni jgn , tambah2x guna minyak panas pula.