sakit pinggang

Salam semua. sy nk tya, harini genap msuk 8w preggy, alahan dah makin kurang cuma sakit pinggang makin teruk. adakah sakit pnggang yg teramat ni normal? boleh ke sapu mnyak panas atau urut sikit2? trima ksh bntu sy yg first mom ni☺️

9 Balas

Klau sy wktu first trimester mmg sakit pinggang. Wktu tu sy sy sapu balm helang yg hijau. Boleh sapu tp bkn pda bahagian perut. Topical cream hnya akn meresap dua lapisan kulit. 🙂