pantang

Salam ibu ibu... sy nak bertanya.. Ada X ibu ibu disini yg sudi share cara cara berpantang Dan menu makanan like apa yg patut dimakan dan X patut dimakan Seymasa berpantang specially utk salin czer... Sy first time.. Dan berpantang sendiri sbb both families berjauhan dr sy.

1 Balas

Hi awak, awak boleh follow ig @eja_confinementhelper. InshaAllah banyak ilmu boleh belajar dari situ sbb kalau nak share kt sini rasa mcm xlayak pulak 😂

4y ago

Tq akk