Nak Tanya

Salam semua.. sy nak tanya date period last sy 8 haribln 5.. sampai la skg sy xperiod lagi.. kalau pregnant dah bape week ye.. sb sy test masih samar2 lagi.. bln lepas sy xperiod tp trun tanda..darah xde..tanda tu cuma 3 ari je.. tu pon secalit2.. semalam trun lagi.. secalit2.. bukan drah.. cuma yg cklat cair sgt tu.. sy selalu senak..sakit gigi..konfius..

2 Balas

Time kasih ye sis.. insyaallah sy nk scan jgk nty..utk kepastian..mudah²an ada berita gembira.. hampir 4 tahun menunggu first beby..