Miscarriage

Nak tanya.. kalau lepas gugur bila dtg period ye n bila boleh pregnant balik.. sy gugur 30/12 sampai skg xperiod lagi..

4 Balas

Before this saya gugur kandungan 8weeks . After gugur dalam 2weeks+ macam tu tak period2 . Dan2 time tu demam , so pegi klinik . Doc check bp pe semua & doc suruh buat upt sebab ada bgitau doc yg saya baru lepas gugur then tak period2 lagi . Result upt positive , scan pun nampak kantung . Period saya normal , every month on time . So bila lepas gugur tu , tak period2 tu yg musykil 😅 Alhamdulillah rezeki terus lekat lepas gugur .

1y ago

kira sis lepas 2w+ gugur scan dah 12w ye pregnant.. sy jumaat bru nk gi scan.. nk kira xtau mcm mana.

Klu period awk normal cycle, lps sebulan usually dh period balik, ni based on my experience. Unless ada bsama lps ggur tu, lain cerita.

1y ago

saya dtg 5hri je darah lepas gugur..

Ikut usia kehamilan juga tu ..sya hari tu period balik selepas 33 hari dr tarikh gugur..period cycle sya mmg jenis teratur

1y ago

saya gugur nak masuk 7w..

Saya period 2 mggu after gugur pastu sebulan lepas tu dh period balik. Saya mmg jenis period teratur la.

1y ago

sy pun period teratur biasa lewat sehari dua tu normal lh kn..sy gugur 30/12 5hari je darah keluar sampai skg xperiod² lgi..