Tanda bersalin

Assalam semua, nak tanya dah dua hari perut memulas halus2.. harini kerap masuk tandas rasa nak berak + kuat kentut2 😅 tu tanda nk bersalin jgk ke ? sy xde trun tanda lagi.. cuma 10 hari lepas turun mucus plug skali tu je.. sekarang 39w3d

1 Balas

Mucus plug tu salah satu tanda nak bersalin la sis. Biasanya macam cirit birit gitu tanda nak bersalin. Apa pun, monitor kalau ada contraction berterusan dah boleh standby pergi PAC. TC