Nak Tanya

Salam semua.. sy nak tanya date period last sy 8 haribln 5.. sampai la skg sy xperiod lagi.. kalau pregnant dah bape week ye.. sb sy test masih samar2 lagi.. bln lepas sy xperiod tp trun tanda..darah xde..tanda tu cuma 3 ari je.. tu pon secalit2.. semalam trun lagi.. secalit2.. bukan drah.. cuma yg cklat cair sgt tu.. sy selalu senak..sakit gigi..konfius..

2 Balas

Nk ikotkan arini da 2bln... Try cek air kencing ptama diawal pagi. Kalo samar jugak,boleh ke klinik ksihatan utk double cek..klo pegi klinik swasta,dorang akan cek upT,jika samar juga,doc akan scan.