sakit senggugut

Salam semua. Sy bru dpt tau sy pregnant smlm. Kira2 4mggu bru. Tp normal x ni rsa sakit senggugut mcm nk period ni?

22 Balas

Normal.. Aslong as takde bleeding. Kalau ada bleeding, cepat2 pg hospital.

4y ago

Tak sure juga tapi better pg jer hospital. Sebab dulu doc & nurse cakap kalau bleeding cepat pg hospital.. Kalau sikit2 bleeding, maybe implantation bleeding tp untuk keselamatan bby & ibu better pg check hospital. Better puan pg hospital & bagitau situasi puan. Harap2 xde apa2 ye. Kita doa yang baik2.