..

Salam semua saya unmarried saye nak bukak buku pink boleh ke di kk... Saye rse takut dan risau pon ade...saye mual ..hilang selera makan. Last period 12/2.. Sakit kepala tp xbaik2... Suhu bdn pon naik...

29 Balas

Boleh pg je buka buku unmarried ok lg nurse x mrh sgt yg asyik mengandung tiap tahun tu haaa kna marah yg tu LG seram sbb ank kecik mengandung lg🤣

4y ago

Kan saya anak 6 bulan da mengandung mengigil nak get klinik buka buku🤣 bila pg mmg kna marah + perli lagi😭

Blh je wak.. G je buka buku pink dekat kk.. Untuk kebaikan baby n awk jugak... Klo awk kena warded nnti n xde buku pink lagi doc bising.. Jgn risau, g je buka

buat jer dokter x akan mengaibkan awak pon yg penting buku pink mesti kena buat untuk kesihatan bayi dlm kandungan.

Boleh. Jangan risau, nurse x fokus pun status kahwin. Nurse hanya ambil tahu soal kesihatan ibu dan kandunga

Boleh je.. Nanti dye remark kes before married kat buku.... Klu dyorg sibuk tnye, ckp je bapak dye mati...

4y ago

Remark kes mksd sis????

pergi je sis..semoga sis dipermudahkan urusan dpaat nurse & doc yg baik2 je time checkup.

Boleh je..don't worry..kalau ada nurse yang marah tu, marah je dia balik.

kita sama..unmarried... brtabahlah..

pegi je bukak ye..xde apa yg perlu ditakutkn or risau.

Boleh je..semoga dipermudahkan segala urusan..