Salam nk tnye

Period dh 3 bulan x dtg..tp rase denyut kt perut..brese pon x sakit..cuma sakit kepala mcm nk pitam..bulan lps ada scan tp x nampak lg..adakah harus pg hospital ye..boleh bg pendapat x.. Suami saye halau saye dari rumah..saye dgn emosi skrg..x thu lh

2 Balas

kalau sis rasa was was GI je check sis mana tahu dah rezeki.. awak sama macam saya delay 3bulan tahu² dah sebulan pregnant time tuh 🤭 semoga Allah permudahkan segala urusan sis 🤲🏻

4mo ago

insyaallah..nanti saye akan pg klinik

dah buat UPT ke

4mo ago

kalau 3 bulan upt tak samar dah, cek dengan Dr takut msalah lain