perut selalu sakit dan rase cm angin terkentut²

salam saye nak tanye knpe ye saye da terlambat datang bulan dah 3 hari tp saye cek upt x mengandong tp saye pelik knpe saye cepat pening kengkadang loya pasto saye kerap sakit perut yg rase cm nk datang bulan to tp x de pon datang bulan ,lelagi bila saye angkat berat terase sakitnye tari ke pinggang kenape ye???

2 Balas

Try pergi berurut dengan org yg pandai. Org yg urut ni Dy tahu sbab Kita sakit bahagian tu..Hari tu pinggul Saya sakit pinggang blkang sakit xselesa Masa urut org tu cakap isi perut turun. Lepas urut alhamdulillah ok

Kalau boleh jangan biasa angkat berat.