Period/pendarahan

Salam semua saya nak tnya, 3 hari (31 Januari 2022) lepas sy ade period/pendarahan tp kuantiti yg keluar mcm keputihan dan xbyak mcm normal period . Dan ia keluar cuma 3 hari sahaja tetapi sy bru lpas periond 13-19 Januari hari tu. Darah itu seperti lendir keputihan yg berwarna darah coklat gelap. Adakah itu normal atau tidak?

1 Balas

Tempoh suci haid tak sampai 15 hari kan? Tu darah istahadah (penyakit)/ spotting. Boleh cek doktor ya utk kepastian. Sbb x pernah alaminya kan?

2y ago

Aah xpernah … wokey tq … 😊