Lendir coklat gelap

Salam saya nak tanya normal ke keluar lendir coklat pekat mcm last2 nak abis period. Kandungan sy 3 bulan 5 hari.

2 Balas

Try pergi hspital nnti dorg scan,amik darah n urine, kalau semua nya okey, ada heartbeat semua, doktor bagi balik je. Sis monitor je lepas balik tuu, kalau makin bnyak n berlarutan pergi balik ya

11mo ago

terima kasih. Memang betul xnormal sebab saya dah keguguran kandungan yang hari tu lepas keluar lendir tu. Sekarang tgh pregnant lagi 6minggu. Doakan ada rezeki saya kali nie.

xnormal