scan baby tak nampak

hye momy² semua..saya nak tanya dah 2x scan dekat klinik tapi still xnampak baby padahal dah 11 weeks..sekarang doktor suruh refer doktor pakar sebab xnampak bby lagi..apa pendapat momy2 semua

1 Balas

Kadang-kadang baby kecik lg.. Tp ikot pada pengalaman sy sendiri sy pnh kena 2kali kandungan kosong maksudnya rahim membesar ada kantung tp baby xda....yg pertama tahun 2013 8w yg kedua 2016 12w.. So doc ckp mmg xda harapan sbb dia di panggil kandungan black ovem... Nnti sis jumpa pakar cer scan lg sekali insyaallah ada tu