Anak termakan najis kucing

Salam semua. Saya nak tanya, saya ada bela kucing. Kucing indoor. Dan saya ada anak satu tahun yang suka explore satu rumah. Hari ini saya terlepas pandang, anak saya main kawasan pasir kucing dan termakan tahi kucing. Entah macamana dia pergi main pasir kucing dan masukkan tahi kucing dalam mulutnya. Semuanya berlaku terlalu pantas. Apa yang perlu saya lakukan? Saya dah bersihkan mulut dia semua. Perlukah saya bawa jumpa doktor? Saya takut ada apa2 effect😭

2 Balas

Hi sis, mcm mana ye keadaan anak sis lps trmakan tu.. ada jmpe doc tak bole saya tahu apa cerita. Sbb anak saya pon mcm anak sis

perlu bw ke doktr utk chck kadar segera