Stress sedih semua ada

Hi salam semua. Saya ibu kpd bayi 5bulan. Suami sibuk kerja isnin - sabtu.. dia tk tahu strugglenya kita jaga baby yg asyik nangis & nak didukung 24jam. Bila dia balik kerja, kita ni dimarah pulak.. tk fikir lgsung perasaan & emosi kita ni.. smpai saya rasa menyesal sgt kahwin dgn dia.. 😔😔 menyesal sgt sbb kahwin terburu buru..

2 Balas

org yg x pernah jaga baby mmg anggp jaga bdk ni mudah je.tp jaga baby la bnda paling susah sekali kat dunia ni.apa kata ms suami sis di rumah biar dia pula yg in charge jaga ank.biar dia sedar n tau struggle jaga baby.ms brcinta n lps brkhwin mmg brbeza.dah kawen mmg byk sgt komitmen.tp x baik mnyesal.. dlm prkhwinn mmg ada pasang surutnye...