4 bulan pregnant

Salam and hi semua. Saya dah masuk 4 bulan tapi kenapa baby bump masih tak nampak ye? Lepastu perut pun tak kencang lagi, masih lembut. Saya risau.

24 Balas

normal tu..kalo jenis tggi 5 6 bulan pon perut kecik sgt mcm 3 bulan..bila dh 8 9 bulan bru nampak jelas, yg penting baby sihat😁

normal puan. saya dah 8 bulan pun ramai cakap mcm 6 bulan. sekali keluar baby, 3kg lebih. padahal saya kecil je

normal tu melainkan masa check up nurse check ada yg xok baru patut risau kalau tak kata pape maknanya semua ok

normal tu sis 🤗. saya 6 bulan baru nampak pembesaran perut ni . tapi kita fikir positif baby sihat dan aktif

tu normal sis , dah masuk 7 bulan ke atas baru nampak . ikut juga pada badan seseorang tu

Normal tu sis. Sya skrang 8bln pn perut blm nmpak org ingt bkn mengandung😅

Normal sis . Saya 7bulan baru nampak tu pun ramai yg cakp macm 5bulan 🤣

sy pun sama 17 minggu..lagi2 perut mmg tebal..jd xnampak sgt perubahan.

normal sis. sy time 5 bulan kt ofis xde org tahu sy pregnant.

sy 6 bulan pon org ckp mcm tk mngndung