Minta sokongan moral dari mommy2 semua

Salam semua.. Saya baru setahun mendirikan rumah tangga. Sblum kawin period saya teratur, tp lepas kahwin period saya jd tak teratur and susah nak trace waktu subur. Mcm2 dah try supplemen tp jadi makin tak betul. Saya sedih sgt bila kwn2 asik tanya bila nak ada baby. Sampai saya rasa mcm nak deactive semua media sosial. Saya cuma mintak dorg doakan saya je. Nasib saya baik dpt family and mertua yg memahami. Suami pun tak ckp apa2 tapi saya tahu suami mana yg xnk ada baby kan. Cuma netizen ni je yg lebih2. Saya baru join group ni utk dpt kan semangat balik utk terus TTC. Saya hrp mommy2 semua dpt bantu doakan saya. Saya pun doa kan semua yg tgh TTC dpt rezeki zuriat secepatnya. Aminn.

9 Balas

deactivate social media okay jugak. saya dah setahun deactivate ig dan fb rasa tenang hidup. recommended 👍 kalau betul kawan sejati diorg akan datang uma jangan risau. jgn stress2 ye

4y ago

betul tu.. saya lama dah tak update apa2 kt ig or fb.. setiap kli update msti ada je yg reply tanya mcm2. sbb kami semua kahwin tarikh dekat2. tu yg dia org sibuk tanya. masing2 semua dah ada first baby. mmg sedih nak jwb soalan2 dia org. tp sbb kan kwn jwb jelah apa2. skrg ni mmg lyn suami jela. sibuk kan diri dgn benda2 lain. lg tenang.