DOAKAN SAYA

Dah 6 buln kawin..period sy baru teratur.. sblm nikah mmg period normal. 2 buln lps nikah trus kacau bilau.. dua bulan br period. utk buln lps n bulan ni alhamdulillah period dh cntik balik.. doakan sy dan suami dpt zuriat di thun ni ye kwn².. sronok tgk bakal momies dpt result upt double line..

10 Balas

Semoga awak dikurniakan zuriat yg sihat dan sempurna. Amin. Doa kan saya juga ye. Saya dh 8bulan nikah. Period saya mmg teratur, tp baru2 ni period saya lewat 5hari, ingat kan prgnant. Sekali hari ke5 tu dtg pulak period. Sedih sgt. Semoga ada rezeki kita semua yg masih menanti dan berharap pada tahun ini. Amin

3y ago

aamiiin . semoga ada rezeki . doakan saya juga ye . saya dah 8 bulan kahwin . dah 3kali period lewat tapi negatif . bulan ni pun lewat lagi . semoga ad rezeki saya . doakan ye .

Amin amin sama dgn saya sebijik mcm pengalaman sy & sy pon dah 6 bulan kahwin...mula2 lps kawen mmg lari jaoh period pdhl xde mslh sblm kawen tu & skrg alhamdulillah dah ada isi..saya doakn awak pon positif pregnant ASAP😊

4y ago

Aminn tq awk,moga awk dpt rezeki secepat mungkin😊

Sy pon bru nikah 5 bln..selama ni period teratur,tp skrg ni da hmpir 2 bln x period..doakan sy juga ye🤗moga ade rzki kita tahun ni😊aamiin

4y ago

aminn.. moga ada rzki kita tahun ni..

salam sis ada amalkan apa2 ke utk stabil kan period. atau ada consult dgn doc. saya dah setahun lebih ttc. doakan saya juga yee.

Saya pun sudah masuk 7 bulan bernikah masih belum ade rezeki, doakan utk saya ye.

4y ago

aminn.. fza azman.. moga ada rzki kita thun ni

Allahuma Aamiin. Mintak doakan saya jugak. Saya teringin sgt nak tgk upt double line. 😌😌

4y ago

Aminn... mudah mudahan ada rzki kita tahun ni sis

Amin, sya pun jg, doakn sy jg ya agar dpt baby

4y ago

amin.. amin.. in sha allah mudah mudahan ada rzki kita tahun ni

Semoga ad rezeki sis . Aminn

4y ago

😉👍🏻

Amin

4y ago

aminn... thnks sis

Amin

4y ago

aminn.. trma ksih