Baju baby newborn

Hi salam semua.. saje nak tanya.. start beli baju baby masa pregnant berapa bulan? Sy awal lg baru na masuk 4 bulan.. tapi rasa excited nak beli baju baby.. first time pregnant..

10 Balas

Sy start beli hjung2 6 bulan.. beli awal pn xpe kali sikit lg senang kn.. nt senang basuh2 smua packing siap je dh xkalut last minit.. sy pn org pesan dlm 6 bulan ni dh boleh start packing brg hspital ready sbb baby xmenentu nk kluar bila,slp2 boleh jd awal xckup bulan. So ready je siap2 😁

saya anak first 4bulan dah beli dulu even belum scan gender lagi time tu🤭 amek je boy punya mak2 kannnn mmg boy Syukur Alhamdulillah sekarang umur Masuk 4tahun dah Bulan 5 ni😂

saya start beli masa 24weeks . beli sikit2 dlu , warna putih or unisex walaupun dh tau gender . sbb saya suka tgk baby nb pkai baju warna putih.. polos jee 🥰

2y ago

ye , 🥰

sy strt 30w bru strt beli sbb sibuk kerja .. smpai 32w brng bru smpai kesudahnya bnyk benda dh xlarat nak buat bju bby pun smpai skrng xbasuh lagi.. bby first 🥺

boleh je beli dan sediakan skrg .. tapi saya beli barang² baby dan survey brg baby masa 7 bulan.. masa ni survey dlu..hehe

klau sya masa mengandung dulu sis 35 week baru beli baju baby🤭 alhamdulillah skrg baby dah setahun 8 hari

sy beli start 25weeks lps tau gender.. ble² pun blh sis.. 🥰

Sye pun masih survey2 dlu....sye bru 4 bulan... rse awal lg😅

2y ago

sya bru 22week blom pikir nk beli brangan baby lagi🤭

Sy 4bulan dah start beli sikit2. Survey preloved je 😁

dh 30weeks xbeli lg