laparr

Salam semua. Normal x rse lapar je. Walaupun dh mkn. 2pgi pula Tu nk mkn lg. Pastu perut x selesa. Mcm keras sikit. Bru 5w3d

18 Balas

Saya masa 1st and 2nd trimester asyik rasa nak makan je. Suka sangat makan. Makan banyak pulak tu. Selalu makan tengah malam lepastu checkup berat naik mendadak dalam masa sebulan. Berat naik 2.7kg terus saya tak makan tengah malam. Dah okay dah berat. Dah 3rd trimester ni kurang selera makan.