laparr

Salam semua. Normal x rse lapar je. Walaupun dh mkn. 2pgi pula Tu nk mkn lg. Pastu perut x selesa. Mcm keras sikit. Bru 5w3d

18 Balas

Saya masa 1st and 2nd trimester asyik rasa nak makan je. Suka sangat makan. Makan banyak pulak tu. Selalu makan tengah malam lepastu checkup berat naik mendadak dalam masa sebulan. Berat naik 2.7kg terus saya tak makan tengah malam. Dah okay dah berat. Dah 3rd trimester ni kurang selera makan.

sentisa nk makan jer tapi kali ni mengandung ada rasa memilih mkn sikit bila terasa tu nk nk sngt mkn terpaksa buat or cari kat luar kalo x dpt mkn sesuatu tu nk makan mknan lain pon susah ni baru pertama kali trjadi .

Normal sis. Sy pkul 4 pg kejut suami. Nangis2 nak makan nasi goreng mamak. Mcmlah esok xleh nk dapat hoho. Nasib la suami melayan. Kuar lah dia 4 pg cari kedai mamak 😂😂😂

Sy pon...adoiii..mkn lunch,tidok jap..bngn dh lapar....sb sy xde muntah2...sb tu lalu je mkn...risau plak nnti berat nik mndadak....

Sy pun same. Asyik lapar je 😂, Last2 20 week doc suruh diet sb berat lebih & kne mnum air gula 😂

Ya.. Normal... Saya selalu tidur awal.. Kalau terjaga sebab lapar. Bangun makan kurma & minum susu

Saya masa awal2 mengandung dulu lapar saje. Rasa macam tak cukup makan. Selera bertambah kemain

Sy 8week lapar terok walau da mkn 20 minit lalu..pgi2 tdo pon lapar😅

Normal rasa lapar sentiasa. Mulut ni memang asyik nak mengunyah je 😅.

Sy 6 weeks pun sentiasa lapar. Haha sis makan apa pukup 2 pagi tu?

4y ago

Roti bakar