Selalu Lapar

Hi momies... Lama nyer x sembang dgn momies semua, sbb alahan teruk nk main fone pun pening... Hihi, momies semua nk tnya lah, momies semua sape yg selalu jer lapar.. Walaupun dh makn duk kejap jer trsa lapar lgi.. Tapi tekak xde selera nk mkn.. Tapii perut laparr sgt..ada cdgn x momies nk mkn apa...

1 Balas

Sy pun mcm tu. X lapar tp perut keroncong mcm truk sngt lapar. Baru lpas mkn lpas tu lapar balik. Jdi klu boleh mkn buah2 / snack ( kekacang/ roti sekeping) untuk isi perut. Jangn mkn bnyk sngt. Mkn skadat kita fhm baby dlm perut nk lebih mknn :)