Kenapa time mengandung ni asyik lapar je..

Mkn xberenti dh 17minggu doktor scan kata besar bby...perut asyik lapar je .bila x mkn jd sakit dlm perut... mcmne ni nk buat bru lg .dh besar bby... contoh lau besar bby dlm kandungan mcmne... boleh ka nk terang nnti beranak normal..seriau jugak pikir nya...tpi bab mkn xleh nk control jd mai angin bila xmkn

1 Balas

Cuba kawal makan dgn makan kerap dgn kuantiti sedikit. Makan utama ikut duet suku2 separuh. Snek, ambil yg tinggi serat dan protein. Minum air kosong secukupnya. Kurangkan manisan. Bersenam- brisk walking.

1y ago

tpi pelik nya knp berat badan sy xnaik tetap sama dlm sebulan..mkn xberenti...