Scan Baby

Salam semua, normal x kalau saya 6minggu 4 hari tapi scan tadi kantung baru 4minggu.

4 Balas

Normal. Jika period Puan irregular. Saya beza tiga minggu dari EDD. Tapi saya catat masa subur dan waktu bersama semua. Jadi fahamlah kami kenapa beza usia kantung semua tu. Mungkin ovulasi Puan lambat kalini.

Normal kerana kandungan dikira dari tarikh first last kita period...

4y ago

Tak kira ovulasi.. Nurse akan kira dari hari 1st period. Nanti doc akan pantau scan kandungan kira bila due yg betul.

Normal kalau period tak teratur. Ovulation pun jadi lambat.

4y ago

Sama2 😊

normal nanti repeat lah waktu 10week keatas

4y ago

Tu la doc suh dtg 1bulan lagi